Mamas-Papas

Já to zkrátka nechápu - jak se může podařit obyčejným rodičům, kteří nemohou najít zajímavou hračku pro své prvorozené dítko, rozjet tak úspěšnou firmu...? Na začátku společnosti Mamas&Papas stál manželský pár: Italové David a Luisa Scacchetti založili svou rodinnou firmu v roce 1981 poté, co nebyli spokojeni s nabídkou hraček pro novorozence. Tak si navrhli své vlastní... a později se stali významnou anglickou značkou, která expandovala do celého světa. A protože jde o hračky vkusné s výtvarným citem pro detail a materiály, tak jsou tu také v mém blogu.
Mamas&Papas má širokou nabídku hraček a doplňků pro nejmenší děti, od pestrých po tlumené kolekce, na které jsem dlouho nahlížela jako na kvalitní komerci. Pak se jim ale podařilo pár nových vzorů... moc povedená je patchworková kolekce "Scrapbook", hezké jsou i "Perník" nebo "Vytvořeno s láskou". Hračky jsou vyrobené z krásných látek a mají sympatickou výtvarnou zkratku. Ukázka toho, že dobrý návrhář dělá divy a velkým firmám se zkrátka vyplatí.










Komentáře

  1. Jo jo, tak tohle je nádherný komplet, to mě bere za srdéčko.

    OdpovědětVymazat
  2. Mně to přijde až neobvykle hezké na zajetou velkou firmu, tohle řešení se mi vážně moc líbí. Je to pro užší okruh zákazníků, tak je fajn, že se toho nebáli.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak toto bere za srdéčko i mě. Po výtvarné i řemeslné stránce naprosto dokonalý počin. Moc se mi to líbí.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat