Sleeping Forest Studio

Sleeping Forest Studio tvoří manželská dvojice Jan a Lauren Soloy. On soustruží dřevěné káči a rád by se tomu věnoval profesionálně (a nemelouchařil jako divadelní manager). Ona pracuje ve studiu, kde se projektují kuchyně a jak sama říká, po práci si ráda odpočine u věcí, které zvládne zvednout sama. Spolu navrhli hezké tahací hračky, velrybu, krkavce a křepelku, zvlášť velryba se mi moc líbí. Bezva barevost i stylizace. Trochu to ve mně budí dojem starých hraček, které byly nalezeny u babičky na půdě, ale jsou ve velmi zachovalém stavu. Oči chybí, ale zvířátko si přesto ponechává skvělý výraz.

Komentáře

  1. Marie, ty máš dobré zdroje, tohle je zas výborné. Mně se nejvíc líbí krkavec, a máš pravdu, ty hračky by mohly být odněkud z půdy. A na fotce jsou ti autoři krásní.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné, jednoduché tvary a materiál. Domyšleno včetně provázku s korálkem. A hračky jsou téměř nezničitelné (pokud děti nezaloží požár:-).

    OdpovědětVymazat
  3. I am lucky enough to have some of their spinning tops, they're really beautiful!
    Have you seen their other creations?
    http://kickcanandconkers.blogspot.com/2010/05/sleeping-forest.html

    OdpovědětVymazat
  4. Deborah, thanks for your post. Their work is playful and the post from you... it's lovely.

    I don´t know all authors to the depth, I don´t have much time to devote to it, so when I see interesting work, I save the contact and after some time to back him. Your work is very thorough and extensive. I'll sit down one day and I'll only read your articles and enjoy ...:-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat