Domečky z Krasohrátek

Tyhle domečky jsou určené dětem, které s oblibou tvoří, stříhají, lepí, kutí. Za celým projektem stojí Pavla Petrnoušková, duše Krasohrátek. Včera uspořádala setkání baráčníků, tedy majitelů a fanoušků jejich skládacích Domečků. Projekt je to tak hezký, že ho zmíním i zde.

web: Krasohrátky
Instagram
Facebook



Princip tvoření je založený na práci s tavnou pistolí a pěnovky (mosgumy). Doplňky do domečku se tvoří rolováním, což je prvek vtipný, zároveň velmi přínosný na trénink jemné motoriky. Zajímavé je, že dětem se práce s tavnou pistolí hodně líbí a nechtějí ji dát z ruky ani ti menší.

Pavla projekt poctivě pilovala dlouhý rok, než s ním vyšla na trh. Domeček je vyrobený na míru, je skládací, po stranách má místo klasických uch okénka.


Nespornou výhodou dřeva je, že jej můžete přetřít na jinou barvu a kdykoliv později využít také jako úložný box. 



Barevnost domečků je velmi výrazná, ale nenechte se mýlit, tyhle domečky baví stavět i kluky. Volí si samozřejmě tlumenější barvy, ale tvoří se stejným zápalem jako holky.







Na srazu baráčníků byl pohled na to množství pestrobarevných domků opravdu neuvěřitelný. Každý z nich byl vyroben dětmi. A jejich radost veliká. Takže za mne palec nahoru a tvoření zdar!



Komentáře