Hračky Moulin Roty

Moulin Roty je zavedená britská značka, která má velmi širokou nabídku hraček pro nejmenší i starší děti. Vytváří ucelené kolekce hraček a bytových doplňků, z nichž některé jsou přepestré a jiné v duchu originálních retro nebo staro nádechů. Já si tentokrát vybrala širokou kolekci Vzpomínky z dětství, zbytek si můžete prohlédnout na jejich webových stránkách.
U těchto hraček jsou moc hezky řešené barvy a kombinace materiálů, které nabízejí zajímavé hmatové podněty, výtvarná stylizace je sympatická a některé herní předměty z nabídky jsou chytře promyšlené pro ty nejmenší.









kamarádi z mírně sněžné kolekce Koko La Lune


dřevo-proutěné hračky z kolekce Toys of Yesterday

Komentáře

  1. Asi jsem nějaká infantilní, některé hračky mě uchvacují. Tady jednoznačně sněžná kolekce.

    OdpovědětVymazat
  2. U mě taky vede polární liška s vlkem :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Propánajána Maruško, jak stíháte porád nové příspěvky. Koukám, jak puk.

    OdpovědětVymazat
  4. Renato, to má na svědomí nejmladší medvídě a její časté nočně-ranní kojení. Až pomine, budu spát jako každý jiný smrtelník a četnost příspěvků se zpomalí :-)...a pak, dělám to i pro sebe :)

    OdpovědětVymazat
  5. Naše dcera se teď vrátila ze školního táboru a byla celá nějaká rozhozená. Říkala že si musela od kamarádek půjčit antistresové hračky jinak by to tam prý nezvládla. Nevím teda co tam těm dětem dělali ale budu to co nevidět muset zjistit. Takto už nikdy víc.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat