Czech toys Ludus

Czech Association Ludus is the art studio, which produces multi-purpose textiles teaching and educational toys for children. Toys Ludus have clearly identifiable style and nice art shortcut that meets a child's world. Everything is designed for small children on both the artistic as well as security.



Sdružení Ludus je český výtvarný ateliér, který založily 3 absolventky žižkovské školy (Martina Mayerová, Lucie Šuffnerová a Tamara Bolecká) a který byl od počátku zaměřený na dětské textilní hračky a dekorace. Vznikl v době, kdy na českém trhu byla nabídka textilních hraček velmi malá a dokázal si najít zákazníky nejen v Čechách, ale i v zahraničí (pravidelně spolupracují s francouzským odběratelem, pro kterého vytvářejí speciální barevné kolekce).

Nabídka je opravdu veliká: zahrnuje jak malé hračky pro batolata a kojence, tak velké víceúčelové textilní hračky a deky, které mají mnoho didaktických edukativních prvků a také některé byly oceněny národní značkou Správná hračka. Celou nabídku si můžete prohlédnout na domovských stránkách.

Hračky Ludus mají jasně rozpoznatelný rukopis a sympatickou výtvarnou zkratku, která vychází vstříc dětskému světu. Vše je koncipováno s ohledem na malé děti jak po stránce výtvarné, tak i bezpečnostní. Mnohé fotografie jsou převzaty z internetového obchodu Dráček.cz, kde lze tyto hračky pohodlně zakoupit.


Soft toys for baby / Drobné hračky pro kojence a batolata:



Soft book for baby / Textilní knížky pro nejmenší:


Baby positioning pillow / Baby bloky, polohovací polštáře :



Playing blankets / Hrací deky:


Interactive 3D blankets / Interaktivní 3D deky:




Multipurpose tying toys / Víceúčelové svazovací hračky:



barevné variace pro francouzský trh:

Komentáře

Okomentovat