Šťavnaté maliny

Maliny je nick polské autorky bezvadných textilních panenek. Své autorské hračky prodává na kreativním portálu Pakamera, kde je možné najít další zajímavé tvůrce. Panenky jsou šité z tlumených textilií, z filcu a vlny a jejich minimalistický výraz umožňuje hadrovým průvodkyním vtisknout emoce, které spolu děti sdílejí při hraní.





Komentáře

  1. Yes, I was happy to find these - dolls like no thers, love!

    OdpovědětVymazat
  2. Já nevím, s tím minimalistickým výrazem pořád bojuju. U ostatních se mi líbí a s tím vtisknutím emocí souhlasím...ale když já vyrobím panenku s minimalistickým výrazem, přijde mi taková neživá. Takže u další pak alespoň ty oči řádně vykreslím a líbí se mi to víc. Kdo ví, možná k tomu dospěju věkem...:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jasněnko, úplně chápu, protože jsem viděla panenky, které také měly minimalistický výraz a byly mrtvé. Nejspíš je potřeba něco navíc, aby panenka opravdu žila... výtvarničina, proporce, barvy, materiály, invence dotyčného autora...

    OdpovědětVymazat
  4. Asi máte pravdu. Možná je důležité i to, že očka jsou vyšitá a ne namalovaná. Chm, teď nad tím budu celý večer dumat:-)) Bylo by zajímavé udělat malý test - jednu a tu samou panenku vyrobit s minimalistickým výrazem a druhou s hezky vypracovaným a pak připustit houf holčiček a počkat, po které sáhnou:-)

    OdpovědětVymazat
  5. I know and love those dolls. And your blog too, which I discover! warm greetings from Paris!

    OdpovědětVymazat

Okomentovat