Co dál?


Takhle bezradná jsem se cítila, když jsem zaznamenala chybný chod tohoto blogu. Vaše rady mi byly pobídkou ke změně, tak na nich pracuji. Díky všem za komentáře.

La menina

Novinkou je chystaná nová doména, kterou byste neměli nijak zvlášť zaznamenat a přesměrování by se mělo provést automaticky, očekávám začátkem týdne. Pouze se změní název na kratší www.brichopas.com a mělo by to také přinést žádané uvolnění pracovního prostoru. Uvidím. Blog tedy pokračuje, choďte dále.

Komentáře

  1. Dobrý večer, Marie,
    to by byla věčná škoda, ztratit tak dobrý blog. Jsem naprostý IT amatér,takže můj názor neberte úplně vážně, ale ze zkušeností známých vím, že u neplacených domén je nedostatek místa častým jevem. Co zkusit vybudovat na jiné platformě archiv článků a fotek, kam se lační čtenáři mohou poslat?

    OdpovědětVymazat
  2. Poradit neumím, ale mrzelo by mě hodně, kdyby jeden z mých nejsledovanějších a podle mě velmi kvalitní a profi blog zmizel. Takže doufám, že někdo poradí...

    OdpovědětVymazat
  3. Jejda, tak nádherný, inspirativní blog aby nebyl??To se nemůže stát!!Neumím poradit,ale držím palce,ať vše dobře dopadne a blog zůstane a stále se rozrůstá!!Děkuji za krásnou inspiraci tady!

    OdpovědětVymazat
  4. Ano ano, neplacené domény s sebou nesou omezení vkládaných dat. Zvláštní ale je, že se ztrácí i z již vložených příspěvků. Pokud by to bylo jen toto, určitě se přimlouvám k zachování této skvělé sbírky, průřezu "hračkové tvorby" :) a doporučuji pídit se po rozšíření blogu u jeho tvůrců, byť za mrzký peníz. Tenhle blog si tu péči zaslouží ♥

    OdpovědětVymazat
  5. Díky, samotnou by mne mrzelo, kdyby tříletá práce přišla vniveč. Pídím se dál a na placenou doménu nejspíš stejně dojde.

    OdpovědětVymazat
  6. Ja som to prezatiaľ vyriešila tak, že som si pridala druhého prispievateľa, ktorým som tiež ja, len z iného mailového účtu. Ako nový má zase celú kapacitu, aspon u mňa to zatiaľ tak funguje..

    OdpovědětVymazat
  7. Maruško, asi Ti neporadím - jen vím, že někomu fotky z blogu mizely, když je měl uložené na internetovém úložišti, které mělo omezenou kapacitu. Ale houby tomu rozumím :-(
    Ale určitě by byla velká škoda, kdyby Břichopas about toys nepokračoval. Chodím sem moc ráda!

    OdpovědětVymazat
  8. Tak doménu jsem si nakonec zaplatila, není to drahé. Převedení této stránky na novou doménu by mělo fungovat v nejbližších dnech a doufám, že dobře.

    OdpovědětVymazat
  9. Fuj, to jsem se lekla, že už tady ty krásné hračky nebudou!
    Jsem pro za zachování a další rozšiřování tohoto krásného prostoru. Vždyť sem chodíme tak rádi! Držím palečky♥

    OdpovědětVymazat
  10. hermosa MENINA!!!
    De las preferidas féminas, del arte!!
    Un feliz fin de semana, *o^

    Beso

    OdpovědětVymazat
  11. Thanks for sharing and linking my menina in your blog. I'm enjoying tour site.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat